DEZUMIDIFICATOR MOBIL PROFESIONAL DR 40L/ZI

8,900.00 lei TVA inclus

Dezudimificatoarele DR sunt proiectate pe inchirieri si utilizarea lor pe santiere fiind echipate cu carcasa metalica cu roti mari, cu protectie la supraincalzire.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Aceste dezumidificatoare DR/E sunt automate: permit usucarea rapida si mentinerea unei umiditati constante din spatiu.
Aceste dezumidificatoare constau dintr-un circuit de racire impreuna cu
un ventilator, condenseaza apa continuta in aer si permit evacuarea a pana la 80l de apa pe zi.
Robuste, manevrabile si usor de utilizat, dezumidificatoarele DR sunt deosebit de potrivite pentru uscarea santierelor (ipsos, gips carton, plafoane), depozitele de carton si hartie, depozitele de metale, arhivele electronice, uscarea beciurilor si subsolurilor, parcarilor subterane …

Performante
Dezumidificatoarele DR sunt echipamente care pot fi folosite pentru scopuri multiple permanente, utilizabile atat in aplicatii rezidentiale cat si in cele profesionale industriale. Foarte robust, manevrabil si usor de utilizat, acestea opereaza pe principiul condensarii: aerul umed ambiant este absorbit de ventilator, filtrat, si trecut printr-un vaporizator, unde este racit la o temperatura sub punctul de roua. Umiditatea condensata sub formă de apa este recuperata intr-un rezervor de stocare incorporata sau evacuata direct spre exterior printr-o conducta de scurgere.
Fiind capabila sa elimine de 26-80l de apa pe zi, dezumidificatoarele DR permite reducerea semnificativa timpilor de uscare din santierele de constructii fara deteriorarea unor materiale, pentru a evita formarea de mucegai sau condens si de a accelera reconstructia cladirilor dupa dezastre naturale …
Eficienta dezumidificatoarelor DR este imbunatatita prin utilizarea unui generator de incalzire suplimentar (vezi curbe de functionare).

Usor de utilizat
Concepute pentru a fi transportat usor dezumidificatoarele DR sunt robuste, compacte si echipate cu roti mari, pentru o mobilitate mai facila pe santiere. Punerea lor in functiune necesita o sursa de alimentare la 230V.
Apoi prin simpla reglare a umiditatii dorite pe higrostat (echipare standard a dezumidificatoarelor DR), aparatul porneste si va functiona pana la atingerea umiditatii dorite in spatiu.

Fiabilitate
Proiectata pentru inchiriere si utilizarea lor pe santier, dezumidificatoarele DR sunt echipate cu carcasa metalica robusta, cu roti mari, cu protectie la supraincalzire, degivrare automata si siguranta de preaplin.

Evacuarea apei
Condensatul recuperat poate fi tratat in trei moduri:
– in serie: Acestea pot fi stocate in rezervorul incorporat al dispozitivului. Rezervorul are protectie de preaplin automat care opreste echipamentul atunci cand este atins nivelul maxim.
– in serie: evacuarea directa a condensatului printr-un furtun (furtunul nu este livrat). Rezervor incorporat nu este utilizat. Furtunul de evacuare trebuie sa fie intotdeauna racordat si trebuie sa aiba o panta pe toata lungimea ei.
– optional: kit motorizat care asigura evacuarea permanenta a condensului
la o inaltime de pana la 5m deasupra dispozitivului. Livrat cu o teava de scurgere 6m / Ø 9 mm, acest kit este montat din fabrica in locul rezervorului de condens incorporat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DEZUMIDIFICATOR MOBIL PROFESIONAL DR 40L/ZI”