Despre noi

Suntem o societate comerciala denumita

Evolt Riacar S.R.L cu capital integral privat din categoria microintreprinderilor, având ca scop comercializarea si/sau implementarea, dintre cele mai inovative solutii de eficientizare energetica, pentru a contribui la protejare mediului si pentru a gasi solutii de a recupera energia termica, solara, hidro din surse regenerabile.

Comercializam echipamente pentru:

  • Captarea de energie solar termica, geotermala, eoliana, hidro si pentru producerea de energiei electrica solară fotovoltaică ,
  • Sisteme termodinamice de incălzire si răcire spații cu pompe de caldura,
  • Ventilatii cu recuperare de caldura,
  • Centrale termice pe combustibil fosil, si alte produse non alimentare.
  • Sisteme de automatizare si pentru case inteligente.

Selectăm toate produsele noastre printre cele mai fiabile mărci disponibile pe piață, pentru a oferi soluții eficiente și avansate tehnologic pentru a crea sisteme adaptate nevoilor tehnice și arhitecturale ale fiecărui mediu.

Datorită acordurilor și parteneriatelor cu principalii distribuitori europeni și producători de componente pentru captarea energiei, putem oferi, la un preț foarte bun, o gamă largă de soluții pentru energia solară (fotovoltaică, solară termică, termică fotovoltaică, termodinamică), încălzire. și aer condiționat (încălzire electrică, pompe de căldură, cazane și sobe de biomasă), iluminat, automatizare a locuinței și economii în spatii de locuit sau industriale cu aparate și accesorii ecologice.

În magazinul nostru electronic  DeVolt.ro este posibil să achiziționați atât componente individuale (module fotovoltaice, invertoare, panouri DC și AC, structuri de fixare pentru sisteme solare, regulatoare de încărcare, sisteme de stocare și baterii solare), cât și kituri pre-asamblate gata de conectare la retea ON-GRID, sau pentru a fi utilizat în situații în care nu există electricitate Off-Grid (bărci, rulote, cabane).
Pentru instalarea sistemului dvs., vă puteți baza pe experienta noastra tehnica si de încredere sau pe rețeaua noastră de instalatori si colaboratori din toata Romania.

Răsfoiți cataloagele noastre, alegeți dintre produse și dacă nu găsiți ceea ce căutați sau daca aveți nevoie de asistență, contactați-ne la:

Tel. 004/ 0747874066

sau

e-mail: devolt7@gmail.com

YouTube
Instagram