Reduceri!

Comutator de transfer automat ATS cu dubla sursa 230V 125A 2P / generator sau panouri

Prețul inițial a fost: 230.00 lei.Prețul curent este: 170.00 lei. TVA inclus

Descriere

Comutator de transfer automat dinsursa dublă, este un comutator de transfer de putere pentru uz casnic nou dezvoltat, utilizandu-se cu un generator de rezerva sau un sistem solar fotovoltaic.

Când sursa principală este anormală, sursa de rezervă funcționează imediat, ceea ce asigură, prin urmare, continuitatea, fiabilitatea și siguranța sursei de alimentare. Produsul este special conceput pentru instalarea de tip sina și pentru utilizare specială în cutia de distribuție a energiei. Comutatorul de transfer automat din seria YRTS-125 este potrivit pentru sistemul de alimentare cu energie de urgență cu curent alternativ de 50 sau 60 Hz nominal 230V 125A.

TSE are o structură compactă, fiabil în transfer, convenabil în instalare și întreținere și are o speranță de viață lungă. Utilizat pe scară largă În diverse ocazii în care nu este permisă o întrerupere continuă a curentului, poate fi acționat atât electric, cât și manual. ATSE este compus din TSE și controlor. ATSE îndeplinește cerințele pentru dispozitivele de comutare de joasă tensiune și dispozitivele de control specificate de GB/T14048. 11,

Partea 6-1: Echipamente funcționale multiple și echipamente de comutare de transfer.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comutator de transfer automat ATS cu dubla sursa 230V 125A 2P / generator sau panouri”