Politică de rambursări și returnări

Returnarea Produselor


Pentru returnarea produselor comandate la firma noastra trebuie sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau in scris prin posta,  in maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina consumatorului. Produsul returnat trebuie sa fie intact si sa nu prezinte urme de utilizare. Produsul trebuie sa fie in stare perfecta si fara urme de deterioare. Dupa primirea produselor returnate firma noastra are obligatia sa returneze banii în 14 zile calendaristice.

Mai multe tipuri de bunuri sunt scutite de a fi returnate. Bunurile perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Garantia produselor
S:C EVOLT RIACAR SRL, garanteaza integritatea produselor comandate de pe site inclusiv pe timpul transportului si pana in momentul livrarii la adresa precizata de d-voastra. Produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia produselor este cuprinsa intre 1 an si 2 ani. Produsele defecte, in garantie sau post-garantie, se inlocuiesc sau se repara, dupa caz, in conformitate cu politica de service a Producatorilor si respectand legislatia in vigoare. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul sesizarii vanzatorului sau al unitatii service pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

Elemente suplimentare nereturnabile:

  • Carduri cadou
  • Produse software descărcabile
  • Unele elemente de sănătate și îngrijire personală

To complete your return, we require a receipt or proof of purchase.

Please do not send your purchase back to the manufacturer.

There are certain situations where only partial refunds are granted:

  • Rezervați cu semne evidente de utilizare
  • CD, DVD, bandă VHS, software, joc video, casetă sau înregistrare de vinil care a fost deschisă.
  • Orice articol care nu este în starea sa inițială, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
  • Orice articol care este returnat la mai mult de 14 de zile de la livrare

Refunds

Shipping returns

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați-ne la {e-mail} pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

YouTube
Instagram