Pompa de căldură aer / apă 6kw Monobloc Chofu „Încălzire și răcire” (invertor DC)

16,800.00 lei TVA inclus

Descriere

Chofu 6kW – Incalzire pana la 120m²
Oferta Chofu 6kW. Cu aceasta pompa de caldura puteti incalzi o suprafata utila de pana la 120m². Conditia este insa sa aveti incalzirea prin pardoseala. Daca sistemul de incalzire este prin calorifere suprafata de incalzire se reduce la 80m². Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere costurile care apar la montajul sistemului de incalzire. Pe langa pompa de caldura Chofu de 6kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului. Aceste elemente de montaj costa aprope inca jumatate din pretul pompei de caldura. Un sistem pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura Chofu are urmatoarele elemente de montaj. Este bine sa stiti cat va costa montajul unui sistem, pe care noi vi le prezentam. Va informam care sunt costurile care mai apar la montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs.

Pompe de caldura – Accesorii de montaj
Fittingurile si materialul marunt pentru montaj (robineti cu bila, teflon, coliere, garnituri, materiale pentru etansare) nu putem sa determinam exact. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la locatie la locatie in functie de camera tehnica. Pretul de montaj prntru o pompa de caldura este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii. In perioada de garantie de 3 ani daca apar probleme in circuitul hidraulic, pompa de caldura NU se repara. In baza garantiei pompa defecta se schimba in max. 48 de ore fara costuri din partea dumneavoastra. Facem aceste servicii pentru a fi diferiti fata de alte firme care comercializeaza pompe de caldura. Dupa perioada de garantie firma noastra va pune la dispozitie piese de schimb si suport tehnic pentru cel putin 10 ani .

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de căldură aer / apă 6kw Monobloc Chofu „Încălzire și răcire” (invertor DC)”