FILTRU MAGNETIC SUB CENTRALA PENTRU SISTEMUL DE INCALZIRE, POSIBILITATE DE MONTARE ATAT ORIZONTAL CAT SI VERTICAL ( CONTINE FILTRU MAGNETIC, ROBINET DE INCHIDERE CU OLANDEZ, ROBINET DE GOLIRE ) (copiază)

Categorie:

Descriere

Acest filtru magnetic retine toate impuritatile din sistemul de incalzire.
Curata fluidul din sistemul de incalzire datorita actiunii combinate a unui filtru otel-inox si a unor magneti de neodim.

Magnetii puternici pozitionati la exteriorul inelului creaza un camp magnetic capabil sa blocheze particulele feroase prezente in fluid, fluidul trece prin sita filtrului otel-inox iar sita retine particulele ramase si le permite sa se depuna pe partea de jos a filtrului, gata pentru eliberarea lor prin robinetul de purjare.

Acest filtru este solutia optima pentru protectia centralelor termice impotriva impuritatilor feroase si neferoase prezente in sistemul de incalzire domestic.

Se instaleaza pe circuitul de retur, la intrarea in centrala termica si datorita adaptabilitatii lui poate fi montat si in spatii mici, poate fi montat in configuratii diferite fara a pierde din eficienta centralei termice.

Proiectarea filtrului magnetic a fost concentrata nu numai pe eficienta retinerii particulelor dar si in fabricarea unui produs care poate fi usor de curatat, in numai cativa pasi simpli se restabileste complet functionalitatea filtrului fara a avea timpi neproductivi.

Beneficii:

Simplitate maxima in mentenanta
Filtrarea eficienta a particulelor feroase si neferoase protejand instalatia si centrala termica
Eliminarea filtrului Y si a unui robinet de inchidere pentru ca sunt incluse in pachetul filtrului magnetic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FILTRU MAGNETIC SUB CENTRALA PENTRU SISTEMUL DE INCALZIRE, POSIBILITATE DE MONTARE ATAT ORIZONTAL CAT SI VERTICAL ( CONTINE FILTRU MAGNETIC, ROBINET DE INCHIDERE CU OLANDEZ, ROBINET DE GOLIRE ) (copiază)”