Dronă agricolă cu pulverizator pentru fitosanitare si cu rezervor pentru substante solide 30L

53,800.00 lei TVA inclus

Dronă pentru agricultura, pentru pulverizarea soluțiilor lichide, ingrasamite sau semințe cu rezervor granule si pulverizator

Categorie:

Descriere

Dronă agricolă cu pulverizator pentru fitosanitare si cu rezervor pentru substante solide 30L

BENEFICII:

Drona agricolă cu pulverizator este o unealtă inovatoare folosită în agricultură pentru aplicarea precisă și eficientă a substanțelor chimice (pesticide, îngrășăminte, fungicide etc.) în culturile agricole.

Beneficiile utilizării dronelor agricole cu pulverizator sunt multiple:

Eficiență sporită: Drona poate utiliza stratul aerian pentru a acoperi culturile agricole mai rapid și mai eficient decât metodele tradiționale de pulverizare. Astfel, se reduce timpul și efortul necesar pentru aplicarea substanțelor chimice pe culturi.

Precizie în aplicare: Drona poate aplica doze precise de substanțe chimice, evitând supra- sau sub-dozele care pot apărea în cazul metodelor manuale. Aceasta duce la un consum mai eficient de substanțe chimice și reducerea riscului de contaminare a mediului înconjurător.

Accesibilitate la terenurile dificil de ajuns: Drona poate accesa terenurile cu acces dificil sau periculos pentru vehiculele terestre, cum ar fi terenurile abrupte sau mlaștinile. Astfel, se poate asigura o acoperire uniformă a întregii suprafețe agricole.

Economie de timp și energie: Utilizarea dronelor agricole cu pulverizator reduce timpul și efortul necesar pentru aplicarea substanțelor chimice pe culturi, permitând agricultorilor să aibă mai mult timp pentru alte activități sau să acopere o suprafață mai mare într-un timp mai scurt.

Protecția mediului înconjurător: Drona asigură o pulverizare controlată și precisă, evitând riscul de contaminare a mediului înconjurător. Dozele precise aplicate reduc utilizarea excesivă de substanțe chimice și minimizează impactul negativ asupra solului și apei.

Costuri reduse: Deși inițial costul de achiziție a unei drone agricole cu pulverizator poate părea ridicat, pe termen lung, utilizarea acestei tehnologii poate reduce costurile pentru achiziționarea și aplicarea manuală a pesticidelor și îngrășămintelor.

Monitorizare și diagnosticare: Unele drone agricole cu pulverizator sunt dotate cu camere și senzori care pot colecta date și imagini de înaltă rezoluție ale culturilor agricole. Aceste date pot fi folosite pentru a monitoriza starea culturilor, identificarea zonelor afectate și evaluarea nevoilor de intervenție.

În concluzie, dronele agricole cu pulverizator aduc multiple beneficii în agricultură, contribuind la eficiența, precizie, protecția mediului și economia de timp și resurse.