Reduceri!

Descarcator supratensiune trifazat 4P 385Vac Lovadon

Prețul inițial a fost: 175.00 lei.Prețul curent este: 140.00 lei. TVA inclus

Descriere

Descarcator de protectie la supratensiune pentru sisteme de panouri solare fotovoltaice.

Descarcator de protectie supratensiune, protecția la supratensiune a dispozitivelor protejează invertorul sau rețeaua de curent alternativ împotriva supratensiunilor bruște de tensiune. Supratensiunile în dispozitive apar din cauza șocului fulgerului, a inducției curentului, de exemplu, atunci când un motor electric mare este oprit etc. Când apare o tensiune care depășește starea de oprire a dispozitivului, contactele L și N sunt conectate pentru scurt timp la împământare. . De asemenea, poate fi utilizat pe liniile de rețea de 230V conectate la invertor pentru a proteja împotriva supratensiunii care provine din rețeaua de curent alternativ.
Această versiune este proiectat pentru a fi utilizate în cabluri de la invertor la 3-fazowej 230V, rețea, prin urmare, parametrul de funcționare Uc = 230V (tensiune normală de funcționare până la 1000V)
În prezența supratensiunii / fulgerului socului în rețeaua electrică de cabluri, tensiunea în cablare este redusă la un maxim de 2kV.Curentul maxim pe care acest fulger îl poate pierde este de 40kA.

Imax – 40kA

In – 20kA

Uc – 385Vac

Up v/ 1,8kV

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Descarcator supratensiune trifazat 4P 385Vac Lovadon”

S-ar putea să-ți placă și…