Descarcator supratensiune AC SPD tip 4P trifazat 20 KA maxim 40 KA

Descriere

Descarcator de protectie la supratensiune pentru sisteme de panouri solare fotovoltaice.

Descarcator de protectie supratensiune, protecția la supratensiune a dispozitivelor protejează invertorul sau rețeaua de curent alternativ împotriva supratensiunilor bruște de tensiune. Supratensiunile în dispozitive apar din cauza șocului fulgerului, a inducției curentului, de exemplu, atunci când un motor electric mare este oprit etc. Când apare o tensiune care depășește starea de oprire a dispozitivului, contactele L și N sunt conectate pentru scurt timp la împământare. . De asemenea, poate fi utilizat pe liniile de rețea de 230V conectate la invertor pentru a proteja împotriva supratensiunii care provine din rețeaua de curent alternativ.
Această versiune este proiectat pentru a fi utilizate în cabluri de la invertor la 3-fazowej 230V, rețea, prin urmare, parametrul de funcționare Uc = 230V (tensiune normală de funcționare până la 1000V)
În prezența supratensiunii / fulgerului socului în rețeaua electrică de cabluri, tensiunea în cablare este redusă la un maxim de 2kV.Curentul maxim pe care acest fulger îl poate pierde este de 40kA.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Descarcator supratensiune AC SPD tip 4P trifazat 20 KA maxim 40 KA”

S-ar putea să-ți placă și…